De specialist om u te adviseren over al uw
Telecommunicatie producten


Track & Trace

Door de uitstekende samenwerking met Spotmaster kunnen wij u een compleet Track & Trace pakket aanbieden.

 

Precies weten wanneer de klant geleverd krijgt. Inzicht in uw buitendienst. Scheiding van zakelijk ten opzichte van privékilometers. Er zijn veel redenen om Track & Trace binnen uw organisatie te gebruiken.

Met Spotmaster is het nu mogelijk om zonder investering toch uw wagenpark te voorzien van Track & Trace. Hierdoor heeft u toegang tot al uw logistieke informatie en dat voor een laag en vast bedrag per maand. Vanaf € 16,95 per maand geïnstalleerd en gebruiksklaar.

 

- Geen investering: U least het registratiesysteem

- Gratis inbouw van het systeem

- Gratis online tool om uw voertuigen te lokaliseren/volgen

- 3 jaar on-site garantie

 

Uitlezen op smartphone, tablet en pc

Alle gegevens zijn realtime te bekijken met uw tablet/iPad, smartphone, computer of laptop. Waar u wilt en wanneer u wilt. U logt in op de website van Spotmaster en u heeft direct toegang tot alle informatie. Helder en duidelijk.

 

Professionele installatie

Spotmaster monitort de correcte werking van iedere licentie continue. Dit houdt in dat als de unit in een rijdende auto niet binnen een bepaalde tijd de gegevens zendt, er automatisch contact wordt gezocht met de klant. Op diens verzoek kan vervolgens de monteur worden gestuurd, die volgens onze applicatie het dichtstbij is.

 

Voor een uitgebreide demo klik op : Spotmaster Track & Trace demo

Neem met één van onze medewerkers contact op om de mogelijkheden te bespreken!